Foradada de la Moixera (o roca Encavalcada Fosca)

La Foradada de la Moixera (també coneguda com a roca Encavalcada Fosca) es troba al capdamunt de la vessant hidrogràfica dreta d'una canal estreta, paral.lela a l'Escaleta, al sud del sector de les Fogueroses.
Aquest és un dels índrets de Sant Llorenç del Munt que rep més d'un nom. Diversos excursionistes la van designar fa anys com a roca Encavalcada Fosca per la seva proximitat i semblança a l'original, situada uns 200 metres al nord-oest. Les seves dimensions i espectacularitat són molt menors, però també consisteix en un gran bloc de roca. que ha quedat penjat sobre un cingle i forma un pont de roca.
El SIS del Centre Excursionista de Terrassa també va batejar-la com a Foradada de la Moixera. Per veure el característic rètol cal fer una curta grimpada i situar-se dins de l'arcada.
La Foradada de la Moixera (o la roca Encavalcada Fosca) es troba a sota d'un magnífic mirador del sector sud de les Fogueroses. Per arribar  a l'extrem del mirador, cal travessar per sobre del pont de roca. Sota la mateixa cinglera i en la mateixa canal, però uns metres més amunt, es troba la Foradada del Til.ler.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...